Sprehod po SMART-ovi virtualni konferenci SMART 360

 


Bodite del virtualnih dogodkov po vsem svetu. Pridružite se, raziskujte in se povežite.
 
Tudi pri SMART-u se prilagajajo trenutnim časom pandemije. Zato so ustvarili enkratno virtualno doživetje, ki ga lahko obišče prav vsak, s kateregakoli konca sveta.
Sprehodite se virtualno po konferenci SMART 360 in navidezno doživetje bo ustvarilo občutek, kot da ste zares tam. To ni navadna konferenca webinarjev, predstavitev in dogodkov. Je veliko več. 
Je virtualna izkušnja, ki je zasnovana za učitelje, pedagoške delavce, vodje in tehnične sodelavce.
 

 

ZA UČITELJE IN PEDAGOŠKE DELAVCE:

Odkrijte kombinirane učne pristope, ki jih uporabljajo učitelji po vsem svetu. Razširite učno okolje, prostor za ustvarjanje. Najdite načine in rešitve za lažje ocenjevanje. Pridobite nove izkušnje in uporabne ideje za učenje skozi igro ter učenje na daljavo, ki je bilo s SMARTOM v letu 2020 vsekakor lažje. Spoznajte, kaj lahko naredite v letošnjem letu, da bo učenje še učinkovitejše.
 
ZA VODJE IN TEHNIČNE SODELAVCE:
Raziščite najnovejše trende, sodelujte na predavanjih, ki so polna uresničljivih vizij za vaše podjetje. Odkrijte ideje in stroškovno učinkovite rešitve, ki bodo izboljšale vaše poslovne rezultate. Ob tem pa povečale produktivnost in zadovoljstvo zaposlenih v podjetju. Bodite del neskončnih povezav v poslovnem svetu, ki vaše podjetje in mrežo širijo.
 
Oglejte si videoposnetke v živo, sodelujte na okroglih mizah, poslušajte predavanja izjemnih govorcev. Oglejte si SMART-ove izdelke, za katere lahko v razstavnem prostoru postavljate kakršnakoli vprašanja in dobite konkretne odgovore.
 



KOLEDAR PRIHAJAJOČIH DOGODKOV





In kar je najboljše, letalska vozovnica ni potrebna!