Lumio je tukaj!


V podjetju SMART Technologies so prepričani, da je vsaka sprememba dobrodošla in naznanja odprtost za rast ter učenje iz lastnih izkušenj.
Zato programska oprema SMART Learning Suite Online dobiva povsem novo ime in videz.
 

SMART Lumio ONLINE!

Se sprašujete zakaj in od kod ime Lumio? Lumio predstavlja luminiscenco, žarjenje, iskrico učenja in trenutke "a-ha".

Tisto, kar je SMART želel zajeti v novem imenu so tisti trenutki učitelja in učenca, ko pade misel, ideja, lahko bi rekli celo razsvetljenje pri določeni snovi.
Toda to ni bil edini razlog. V raziskavi o tej spremembi so k temu pripomogla tudi mnenja uporabnikov. Izkazalo se je, da je ime programske opreme prezapleteno in predolgo, klub iznajdljivim okrajšavam, ki so sledile.
Vsekakor pa sprememba imena ne pomeni spremenjenih funkcij. Vse ostaja enako. Enak način prijave, enake vsebine. Vse ostane kot je bilo.


 
 
Lumio že zmagovalka!
 

 

Združenje programske in informacijske industrije (SIIA), združenje za programsko opremo in digitalne vsebine, je med 45-imi dobitniki nagrad CODiE 2021 v izobraževalni tehnologiji v kategoriji »Najboljša rešitev za sodelovanje pri učenju« izbralo prav Lumio.
Vse nominirane izdelke in storitve izobraževalne tehnologije so najprej pregledali učitelji, katerih ocene so določile finaliste. Nato so člani SIIA glasovali o finalistih, rezultati obeh krogov pa so prinesli zmagovalce. Zmagovalci predstavljajo najbolj inovativne in učinkovite izdelke razvijalcev tehnologij, spletnih učnih storitev in sorodnih tehnologij.
 
"Nagrade CODiE Awards predstavljajo najbolj inovativne izdelke v edtechu," je povedal Jeff Joseph, predsednik SIIA. “Letos so ti nagrajenci pomagali, da se uspešno spopadamo z zgodovinsko pandemijo in omogočili učencem, učiteljem in staršem, da ostanejo povezani med seboj prek vrste inovativnih storitev in platform. Čestitamo letošnjim finalistom za prikaz vitalnosti, odpornosti in pomena te panoge. "


Povezani produkti

SMART Notebook Plus programska oprema

49,00 € (brez DDV)

59,78 € (z DDV)

-100%
SMART Notebook

Za ceno pokličite.