Tukaj je iQ 3.8

Na voljo je najnovejša posodobljena različica iQ Android ™ za interaktivne zaslone SMART Board®. iQ 3.8 je opremljen z zmogljivimi orodji, ki učiteljem še dodatno pomagajo pritegniti učence in narediti pouk še preprostejši.
 
iQ 3.8 vključuje:

1. Nova trgovina z aplikacijami: Nova trgovina aplikacij SMART iQ vsebuje pregledane aplikacije za Android za poučevanje in učenje, ki učiteljem omogočajo namestitev številnih priljubljenih, preverjenih aplikacij na enostaven način.
 
Vse aplikacije v trgovini delujejo na vseh SMART zaslonih z iQ tehnologijo. To uporabnikom zagotavlja kakovostno izkušnjo, hkrati pa jim omogoča enostavno namestitev različnih aplikacij za Android. Skrbniki imajo še vedno možnost onemogočiti dostop do trgovine z aplikacijami, če želijo centralno upravljati uvajanje aplikacij.
 
Podrobnosti o trgovini z aplikacijami SMART iQ:
Na voljo so vse aplikacije za Android, ki so trenutno v SMART-ovi knjižnici aplikacij, vključno z Zoom-on, WPS office, VLC Media Player, Microsoft Office, Kahoot, Teams,  Google Earth in številne druge.
SMART bo nenehno preverjal in dodajal nove aplikacije v trgovino z aplikacijami, na podlagi povratnih informacij učiteljev in tehnoloških strokovnjakov.
Učitelji si lahko priljubljene aplikacije kot bližnjico dodajo na svojo personalizirano prvo stran v iQ sistemu.
Trgovina se bo nenehno posodabljala, sčasoma pa se bodo dodajale dodatne aplikacije.
 
2. Center za obvestila in aplikacija SMART Tips: iQ 3.8 prikazuje obvestila Android, vključno z obvestili nove SMART-ove aplikacije Tips. Komunikacija o novostih bo učiteljem pomagala, da bodo vedno v koraku s časom.
 
Center za obveščanje vključuje:

  • Informacije o novih in prihajajočih funkcijah iQ.
  • Namigi in pomoč učiteljem pri uporabi funkcij.
  • Obvestila drugih aplikacij, nameščenih na zaslonu.
  • Uporabnik lahko upravlja nastavitve obvestil za vse aplikacije v meniju z nastavitvami iQ.


 
3) Nove funkcije zaslona: z iQ 3.8 do boljše izkušnje z zaslonom
 
  • Orodja za prepoznavanje in urejanje besedila, ki takoj prepozna in pretvori ročno napisano besedilo v tipkano besedilo. Orodje za pisalo z besedilom uporabniku omogoča tudi vstavljanje besedila ali presledka ter nadomeščanje ali brisanje besedila z risanjem preprostih simbolov.
  • Zajem slike v živo s povezano spletno kamero UVC ali dokumentno kamero.
  • Uvoz slik na zaslon, shranjenih v knjižnici datotek iQ.
  • Način pisanja s prsti, ki zagotavlja prilagodljivost v interakciji in hkratnem sodelovanju večih uporabnikov na zaslonu. To funkcijo morate omogočiti v meniju z nastavitvami iQ.

 
Vse posodobitve iQ sistema bodo avtomatsko nameščene na vaš zaslon (OTA – over the air). Edini pogoje je, da je vaš zaslon povezan z internetom (WiFi ali žično). V kolikor želite ročno namestiti novo iQ posodobitev obiščite podporno stran za sistem iQ 3.8: https://support.smarttech.com/docs/software/iq/en/home.cshtml?_ga=2.82496726.1383900570.1626069925-1965674038.1608038947