Evoko Naso ponosni zmagovalec »GERMAN DESIGN AWARD 2021«

Letos nemške nagrade za oblikovanje praznujejo deseto obletnico. Ob tej priložnosti so organizatorji dogodka poudarili, da izjemen dizajn pomeni odgovor na izzive današnjega časa in razmišljanje naprej. Tematska predstavitev zmagovalcev je letos odgovorila na večno vprašanje: «Kako razmišljajo oblikovalci?«
 

Najboljši med najboljšimi

Rezervacijski sitem Evoko Naso je na podelitvi nagrad »German design award 2021« s svojim izjemnim dizajnom osvojil prvo mesto in dobil častni naziv »German design award winner 2021«.

Evoko Naso ni le sistem za rezervacije. Je posebna uporabniška izkušnja. Odlikuje ga minimalističen in privlačen dizajn, ki z intuitivnimi svetlobnimi signali sporoča zasedenost delovnih prostorov. Senzor bližine zagotavlja okolju prijazno izkušnjo z aktiviranjem načina spanja, ko enote ne uporabljate. Trije dodatni paketi ponujajo 360 ° izkušnjo, ki zajema: napredna analitična orodja, iskanje poti, zemljevide, lokator ljudi, sistem za upravljanje obiskovalcev in še veliko več.
 
Žirija je ob izboru povedala, da je sistem rezervacij Evoko Naso uporabniku prijazen. Odlično združuje sodobno tehnologijo in preprosto obliko. Kljub njegovi preprostosti pa uporabniku ponudi izjemno izkušnjo z raznolikimi, predvsem pa praktičnimi funkcijami.

Povezani produkti

EVOKO Naso

Za ceno pokličite.