Otvoritev Centra Inovativnih Rešitev Inovatio Maribor

V mesecu septembru smo skupaj z županom občine Maribor g. Sašo Arsenovičem otvorili nov Center Inovativnih Rešitev Inovatio v Mariboru.
 

 
V Inovatiu se zavedamo, da lahko inovativne rešitve predstavimo najbolje tako, da jih sami preizkusite, zato smo za vas ustvarili Center Inovativnih Rešitev Inovatio ali krajše CIRI. Prostor, kjer so na enem mestu zbrane šolske in poslovne rešitve nove dobe, je namenjen ogledu in preizkusu inovativnih produktov priznanih proizvajalcev, kot so SMART Technologies, VS Furniture, ActiveFloor, Yealink, Aver, Glory Star, InSign, ClassVR, BalanceBox, Optoma, Xp-pen, Hue, InCharge, Photon, SAM Labs... Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri iskanju personaliziranih rešitev, vam dodatno svetovala ali pa vam samo predstavila katero od rešitev, ki vas zanima.




CIRI je ustvarjen za vas, zato si zagotovite svoj termin še danes in vstopite v sodobne delovne in učne prostore. Sodobno delovno in učno okolje je fleksibilno; hkrati pa organsko in intuitivno vključuje najnovejšo tehnologijo. Omogoča enostavno in hitro preoblikovanje iz individualnega dela v manjše ali večje skupine.

Otvoritev CIRI-ja je obiskalo kar nekaj gostov, ki so se zabavali ob odličnem vzdušju, glasbeni točki in pogostitvi. Nekaj utrinkov si lahko ogledate spodaj.