Večnamenski prostor v znamenju Van Gogha

Danes je Osnovna šola Ivana Skvarče v Zagorju ob Savi postala bogatejša za še en čudovit prostor, opremljen s fleksibilnim in inovativnim pohištvom VS. 

Vse skupaj se je začelo iz nič.
Ideja za opremo prostora je nastala v sodelovanju s šolo. Za opremo smo poskrbeli mi, za dekoracijo prostora pa umetniški duh šole. 

Da si je šola lažje predstavljala in izbrala opremo, ki smo jo umestili, smo zanje pripravili 3D izris prostora.




Sledila je izbira barv in materialov. In odločitev je bila dokončna. 

Prostor smo opremili s prosto oblikovanimi mizami Puzzle in za udobje poskrbeli z ergonomskimi stoli PantoSwing-Lupo.
Vgradne niše smo izkoristili za delovni prostor, ki bo namenjen delu za računalnikom. Opremili smo ga z delovno mizo NetWork in ergonomskim stolom na kolesih PantoMove-Lupo.
Vgradne niše služijo tudi bralnim in spročujočim kotičkom, ki so opremljeni s sedežnimi elementi iz linije Shift+. Dve niši smo zapolnili z regalom serije 800, ki služita kot knjižna polica in prostor za shranjevanje raznih didaktičnih pripomočkov.




Dodali smo blazine FloorFriends za sprostitev učencev in zložljiv večnamenski oder iz lnije Shift+ Up.



Večnamenski oder Shift+ Up lahko služi tudi kot miza in klop za bolj sproščeno vzdušje v učilnici. Oder je zložljiv in naložljiv v več nivojih.




Projekt je uspešno zaključen, šola pa več kot zadovoljna. Nasmehi, na obrazih učiteljev in učencev, povedo več kot tisoč besed.

Nova pridobitev, ki bo šoli omogočila še inovativnejše pristope učenja in poučevanja, pa zagotovo ne pomeni konca našega sodelovanja. 

Tako smo dan uspešno zaključili in sklenili, da se veselimo novih skupnih izzivov opremljanja prostorov, ki na to še čakajo.