Postali smo ponosni partner podjetja Nowy Styl

Z velikim veseljem sporočamo, da smo z vodilnim podjetjem na področju pohištvene industrije v Evropi, Nowy Styl, sklenili novo partnerstvo.
Pomemben korak, za katerega smo prepičani, da prinaša nove, predvsem pozitivne izzive.
 

Nowy Styl je že vrsto let uspešno prisoten na področju visokokakovostnega pohištva in naprednih konceptih oblikovanja. Z velikim zavedanje in trudom povečujejo udobje in produktivnost v prostorih. Tako na delovnem mestu, kot tudi v drugih bolj sproščenih prostorskih sferah.

Ena od ključnih prednosti podjetja je njihov celoviti pristop k oblikovanju. Z izjemno pozornostjo do detajlov in upoštevanjem sodobnih trendov ustvarjajo edinstvene rešitve, ki združujejo funkcionalnost, ergonomijo in estetiko.

Podjetje sodeluje z blagovnimi znamkami, ki so prepoznavne po vsem svetu. Njihovemu konceptu opremljanja sledijo znamke kot so Toyota, ABB, Siemens, Deloitte... 20. stoletje so zaključili spektakularno. Na trg so lansirali več kot milijon stolov. 


Kot svojo prednost, podjetje Nowy Styl, izpostavlja njihov poudarek na trajnosti in okoljski odgovornosti. Zaveza k trajnostnemu razvoju je prisotna v vsaki fazi njihovega poslovanja, od izbire materialov do proizvodnih procesov. Prejeli so številne certifikate, ki potrjujejo njihovo okolijsko zavezanost in kakovost. Vse bolj se vključujejo v različne dejavnosti družbene odgovornosti podjetij in ekološke pobude, s čimer zmanjšujejo svoj ogljični odtis.

Nowy Styl ponuja vrhunsko pohištvo za pisarne in ostale delovne prostore, ki je zasnovano z mislijo na večjo učinkovitost, zadovoljstvo, zavzetost, produktivnost ter dobro počutje vseh zaposlenih.  



Veselimo se novega sodelovanja in združitve znanj ter izkušenj. Z zagotovostjo pa lahko potrdimo, da si bomo še naprej prizadevali, da nam nov poslovni izziv prinese še več zadovoljnih uporabnikov.  

Ustvarimo torej vaš prostor udobja skupaj, v sodelovanju s podjetjem Nowy Styl.

Povezani produkti