Postali smo ponosni parter podjetja EPOS

S ponosom naznanjamo novo partnerstvo z vodilnim proizvajalcem vrhunskih avdio rešitev, podjetjem EPOS.

To sodelovanje predstavlja pomemben korak naprej v našem prizadevanju za zagotavljanje vrhunske tehnologije in inovacij našim strankam.



Podjetje EPOS, poprej znano tudi pod imenom Sennheiser Communications, je globalno priznano zaradi svoje predanosti ustvarjanju vrhunskih avdio in komunikacijskih izdelkov. Njihove videokonferenčne rešitve zagotavljajo izjemno kakovost zvoka, kar omogoča učinkovite in produktivne virtualne sestanke ter komunikacijo na daljavo.

Kot strokovnjaki na področju zvoka, EPOS združuje kvalitetne tehnologije z elegantnim dizajnom, kar zagotavlja neprekosljivo izkušnjo.

EPOS (ang. Electronic Presentation Online System) sodeluje s podjetji, ki so poznana vsepovsod. Njihova partnerstva so sestavljena iz blagovnih znamk, kot so Microsoft, Google, Zoom, Dell, Audiocodes… Prisotnost zvenečih imen potrjuje njihovo zavezanost k inovacijam in kakovosti.




Velik uspeh je EPOS doživel v letu 2023, ko jih je žirija znanstvene razstave na ECR-ju (Evropski kongres za radiologije) izbrala za nagrado Magna Cum Laude.
 
Kot svoje izstopajoče prednosti podjetje EPOS izpostavlja produkte z dolgo življenjsko dobo, ki so udobni in preprosti. Izdelani za poslovne strokovnjake, ki zahtevajo odličnost, kvaliteta pa jim omogoča izboljšanje nastopa in doseganje najboljših rezultatov.

Neprestano stremijo k izboljšanju zvočne in celostne uporabniške izkušnje, s tem pa uporabniku zagotovijo, da se osredotoči na opravljanje naloge.


Oglejte si njihove vrhunske rešitve!




Veselimo se novega sodelovanja, izmenjevanja znanj ter izkušenj. Z zagotovostjo pa lahko potrdimo, da si bomo še naprej prizadevali, da nam nov poslovni izziv prinese še več zadovoljnih uporabnikov.
  

Vaš performans lahko torej nadgradimo skupaj, v sodelovanju s podjetjem EPOS.




Povezani produkti

Epos Vision 3T Core

1.249,00 € (brez DDV)

1.523,78 € (z DDV)

-6%
Epos Expand 40T

249,00 € (brez DDV)

303,78 € (z DDV)

Epos Vision 1M

699,00 € (brez DDV)

852,78 € (z DDV)