Programska oprema SMART Learning Suite prejela prestižno nagrado

SMART Technologies je vodilni svetovni proizvajalec tehnologije za izobraževalne institucije, ki ponuja inovativne interaktivne rešitve že več kot 30 let. S svojo raznoliko paleto medsebojno povezanih zaslonov, programske opreme in dodatkov, ki jih milijoni uporabljajo v izobraževanju in poslovanju, pomaga učencem, učiteljem in učnim skupinam po vsem svetu.
Če želite izvedeti več, obiščite smarttech.com.

Programska oprema SMART Learning Suite je prejela nagrado za najboljši tovrstni izdelek. Med 20 finalisti, ki tekmujejo v kategoriji za naziv Best Education Collaboration Solution Award - EdTech Digest EdTech Awards 2021, so tako predstavili najboljšo rešitev za šolstvo.
 
Vodja EdTech Digest-a, ki je podelil častni naziv podjetju, je povedal, da je programska oprema SMART Learning Suite absolutni zmagovalec, saj jih je prepričala s poglobljenimi in dodelanimi rešitvami za sodelovanje učiteljev in učencev, ne glede na to, ali se učni proces odvija v učilnici ali od doma. Pravtako lahko v učnem procesu sodelujejo s katerokoli napravo s spletnim brskalnikom.

V »letu epidemije« po vsem svetu, so se učitelji vedno bolj posluževali programske rešitve SMART Learning Suite, da bi se tako še bolj učinkovito povezali s svojimi učenci.  Zato je SMART uvedel številne izboljšave, da bi interakcija »učitelj-učenec« potekala še bolj gladko in še kvalitetneje.

Uvedli so tako imenovano »knjižnico«, v kateri učitelji najdejo pripravljene dejavnosti in vire za učni proces. izboljšali slikovne funkcije in izboljšali možnost, s katerimi podpirajo boljšo povezavo z učenci. Svojo programsko opremo so uspešno implementirali med popularne učne in video platforme, kot so Google, Microsoft, Zoom in druge.

Izvršni direktor SMART Nicholas Svensson je povedal: »Ponosni smo, da učitelji SMART Learning Suite vse bolj uporabljajo kot dinamičen učni prostor, kjer lahko s svojimi učenci aktivno sodelujejo pri doseganju učnih ciljev. Prav zato je za našo ekipo to priznanje posebna čast, saj nas to še dodatno vzpodbuja k temu, da bomo še naprej podpirali zadovoljno, skupno učenje.«

SMART Learning Suite je bil pravtako imenovan za finalista v kategoriji "E-Learning, Blended, or Flipped Solution" na podelitvah nagrad EdTech 2021 in se tako pridružil še dvema Tech & Learning  priznanjema za leto 2020 in 2021, in sicer »Best of 2020« ter "Best Remote/ Blended Learning Tools for Primary Grades".

Nagrade EdTech Digest EdTech Awards so bile ustanovljene leta 2010 in so namenjene najboljšim inovatorjem, vodilnim na tem področju in tistim, ki postavljajo smernice v izobraževalni tehnologiji.

Želite  izvedeti več o programski opremi SMART Learning Suite? Obiščite spletni portal iUčitelj in se pridružite največji skupnosti SMART uporabnikov v Sloveniji. Prenesite si navodila za prenos programske opreme.



Povezani produkti

-100%
SMART Notebook

Za ceno pokličite.

SMART Notebook Plus programska oprema

49,00 € (brez DDV)

59,78 € (z DDV)